Let’s Dance турнето през 2022 в Германия

През 2022 г. българският Фред Астер участва в най-голямото танцово турне в Европа като хореограф и танцьор. Димитър успя да вдъхнови повече от 1 милион зрители на живо в 17 германски града. Като новобранец в семейството на Let’s Dance, изпълнението му беше отличено няколко пъти от Моци Мамбузо, Хорхе Гонзалес и Йохаим Ламби. По време на 3-месечното турне бяха създадени най-зрелищните хореографии и изпълнения. В 1,5-часовото вечерно шоу имаше не само спиращи дъха танцови номера, подкрепени от огън, мъгла и вода, но и специален начин да изпрати публиката у дома със сълзи на очи и усмихнати души.

По време на участието си в турнето Димитър не само покори най-големите сцени в Германия, но и намери приятели за цял живот. Професионалисти като Катрин Менцингер, Вадим Гарбузов, Валентин Лусин, Рената Лусин, Жолт Цеке и Малика Узманова са особено близки до сърцето му. По време на турнето Димитър танцува с известни личности, актьори, спортисти и водещи. Но има едно нещо, което си спомня особено:

-Адреналинът, страхът и чистото вълнение от това да си на сцената, когато те гледат едновременно 15 000 души. Let’s Dance е не просто шоу, а карнавал на емоциите!

deko 1
2024 © Dimitar Stefanin