Финалистът в Dancing Stars Bulgaria BTV

През последните 4 месеца, в България се проведе най-популярното и зрелищно танцово риалити шоу по света – Dancing Stars. Димитър Стефанин, един от най-уважаваните и опитни хореографи в страната, бе поканен да участва като професионален наставник, чиято задача бе да подготви и обучи известна българска личност от обществения и културен живот за участие в предаването.

В това дългоочаквано риалити, Стефанин започна своето пътуване заедно с популярната и талантлива телевизионна водеща Натали Трифонова. Двамата се запознаха през месец декември и незабавно се впуснаха в труден, но вдъхновяващ процес на създаване на неповторими хореографии и вълнуващи изпълнения под артистичния им сценичен образ „Огненосърце“. Още в първия епизод на Dancing Stars, излъчен по бТВ, танцовият дует ясно заяви своите амбиции и желание да се борят за титлата.

След 15 седмици изморително, но и вдъхновяващо обучение, Стефанин и Трифонова успяха да спечелят почетното трето място и бронзов медал сред всички 16 участници във формата. Този забележителен успех остана като незабравимо доказателство за това какво е възможно, когато двама души вярват един в друг, подкрепят се взаимно и работят заедно с неуморна всеотдайност, за да постигнат своите цели.

От най- запомнящите се изпълнения и хореографии на двойката са:

_ Paso Doble на песента ‘’Run boy Run’’ Към видеото
_ Rumba – ’’Stay with me’’ Sam Smith Към видеото
_ Tango – ’’Bills Bills ’’ Destiny’s child Към видеото
_ Contemporary- ’’Beneath your beautiful ’’ LabyrinthКъм видеото
_ Cha Cha Cha- Blurred lines’’ ’’Robin Thicke Към танца
_ Quickstep- ’’Show me how you Burlesque’’ Christina AngulieraКъм видеото

Тяхната вдъхновяваща история не само зарадва милионите зрители на Dancing Stars, но и изигра ключова роля в осъществяването на мечтите им, укрепването на творческото им партньорство и доказването на неоспоримия факт, че когато ум, талант и сърце вървят ръка за ръка, няма предел за постиженията, които могат да бъдат постигнати.

По време на прекрасния танцов проект, дуото не само танцуваше и се забавляваше, но дори създаде приятелски връзки с едни от най-креативните и изключителни личности в сферата на изкуството, спорта и киното в България. Това са уникалната певица Дара, прославеният актьор Даниел Пеев, талантливият музикант Папи Ханс, д-р Щонова и обичаният от всички актьор Филип Буков.

deko 1
2024 © Dimitar Stefanin