Победителя в Dancing Stars 2023

Най-голямото танцово шоу в Австрия беше покорено през 2023 г. от професионалиста Димитър Стефанин, с повече от 1 милион зрители, „българският Фред Астер“ показа най-високи резултати и спечели телевизионния формат. Висококачествената смесица от гениалност, креативност и непринуденост в неговите произведения на изкуството отвори нови врати! Най-успешният шоу формат даде на Димитър много повече от златен опит и трофей. Истинско и индивидуално нещо, което той открива в Dancing Stars, са неговите танцови партньори, които в крайна сметка се превръщат в най-добри приятели.

5 участия в шоуто и 5 приятели за цял живот, които е спечелил благодарение на шоуто – 100% успеваемост. Още едно убедително доказателство, че танците свързват хората и разширяват границите. Dancing Stars може да се опише със следните думи:

Представете си, че сте млад водолаз, гмуркате се под водата и започвате да изследвате подводния свят: понякога е топло, понякога студено, често е шумно, но и много тихо, любопитство, радост и ентусиазъм изпълват тялото ви. Изведнъж виждате една перла, лежаща на морското дъно, която блести толкова ярко, че ви заслепява. Докато плувате към нея, тялото ви се уморява, зрението ви се стеснява и съмненията ви нарастват, а отнякъде се появява най-добрият ви приятел, за да ви помогне да стигнете до перлата. Заедно доплувате и пренасяте истинското съкровище през морското огледало, но изведнъж перлата се изплъзва от пръстите ви и вие разбирате, че става дума за нещо друго. Всичко е пътеществие, а когато то е споделено живота придобива смисъл.

deko 1
2024 © Dimitar Stefanin