Оферти

Резервирайте сега

Активното изслушване е най-добрият начин да започнем
В необвързващата първоначална консултация Димитър има за цел да разбере напълно вашата визия. Той е не „само“ един от най-резервираните професионални танцьори и хореографи в Австрия,България, Германия , Италия и Туркемнистан, но и един съпричастен слушател. Клиентите са доволни, когато се чувстват разбрани. Препоръчваме ви първоначална среща във фазата на разработка , за да изработим заедно с вас стъпка по стъпка ключовите моменти на шоуто.

Когато изкуството води до бляскъв отклик
Както майстор готвач, и Димитър използва само най-добрите съставки за своите творения. Изборът на музиката, дозировката и времето на светлинните акценти, последователността на танцовите елементи и стилове, драматургията – изкуството на Димитър е резултатът: хореография със силно послание, която е
перфектно съобразена с желанията на клиента. Опитът и професионализмът на Димитър, съчетани със заразителния му ентусиазъм, водят до незабравими и запомнящи се спектакли, които не оставят никого равнодушен.

Поискайте сега

Да танцуваме!
Всяко парти, всяко събитие, всяко тиймбилдинг събитие се възползва от акцента в програмата. Танцов уъркшоп или разтърсващо шоу ще накарат всички да се раздвижат заедно. Персонализираните хореографии на Димитър мотивират, забавляват и обединяват хората по специален начин. Неговите танцови програми придават на всяко събитие весело настроение, творческа атмосфера и незабравим привкус.

Забавен факт Изненада
Защо да не започнете семейния празник с танци или да завъртите колегите си в кръг на фирмено парти? Защо да не направите тиймбилдинга лек и раздвижен? Всички обичат изненадите и ослепителните акценти. Звездата Димитър гарантирано ще придаде допълнителна раздвиженост на вашето събитие. С атмосферни танцови програми и заразително настроение той сътворява вълшебни моменти за всяка група.

Не забравяйте розовите фотоапарати Polaroid, за да запечатате тези специални моменти завинаги. Превърнете фирменото си парти, семейното тържество или събитие в необикновено преживяване, което ще се помни дълго.

Поискайте сега

Разчитайте на професионалист и се насладете на бляскава бална вечер
Димитър е също толкова опитен в гладкото протичане на зашеметяващата хореография на бала. На всеки, който блестящо е овладял събития като Life Ball, Kaffeesiederball или Ärzteball, може да се има безусловно доверие. Специално разработените програми на Димитър предлагат зрелищни изпълнения, които се интегрират безпроблемно в хода на бала. Той умело разработва съвършена драматургия и обхваща всичко – от церемониално откриване до премеждията между шоу-акциите и магическата среднощна интерлюдия.

Танцуваща звезда с ум, сърце и хумор
Особено когато става въпрос за проектиране и организиране на мащабни събития, бързо става ясно кой може да допринесе с истински опит. Списъкът с референции на Димитър свидетелства за високото качество на хореографската му работа и богатия му опит. Но той може и повече: със своят заразителен чар и непринуденост, прекрасното си чувство за хумор и невероятна енергия той мотивира всички, които работят с него, да се представят по най-добрия начин. Това съчетание прави неговите бални хореографии уникални, незабравими и легендарни.

Резервирайте сега

Тренировка по танци вместо във фитнес залата
Фитнесът има много аспекти, може да бъде забавен, но и да ви замае главата. Мечтали ли сте да танцувате като дете, въртейки се в кръг с мечтаната бална рокля пред очите ви? Обичате ли да водите, но не се осмелявате да направите първата крачка? Като ваш личен гуру Димитър нежно и с чувство за хумор ще ви въведе в изкуството на балните танци. С него до вас въртенията ще бъдат без усилие. Мотивационните му умения ще направят скованите бедра гъвкави, а уморените крака – жизнени.

Имате притеснение че не сте достатъчно напреднали в областта на танците…
Светът на танците е чисто очарование. Димитър го е превърнал в своя професия, натрупал е дългогодишен опит и е спечелил Dancing Stars. Предаването на тези обширни знания също е изкуство, което Димитър владее с лекота. Ексклузивните частни уроци са перфектно съобразени с вашите индивидуални нужди и цели, независимо дали вече имате опит в танците, или тепърва започвате. Димитър организира всеки урок с положителна енергия и чиста радост от живота. За нула време ще се почувствате уверени и самоуверени на дансинга – наравно с професионалистите.

Поискайте сега

Танцът дава криле на любовта
Повечето от нас застават пред олтара само веднъж в живота си. Очакванията към този празник на любовта са
съответно високи. Отпразнувайте радостния ден в живота на вашата двойка с професионалист на ваша страна. Вие трябва да се погрижите за всичко останало, а композицията на танцовите стъпки оставете на Димитър. В сватбената хореография, съобразена с вас, той ще кондензира любовта в любовен елексир. Връзката и доверието ви в танцов и музикален сбор на изкуствата. Във всяко движение, всяко завъртане, всяко обръщане един към друг любовта ви ще стане осезаема за вашите гости – един незабравим подарък!

Празник на радостта
Без радост любовта е скучна. Сватбеният танц трябва да създава добро настроение, да разпалва огъня на радостта. От романтичния валс през горещата ча-ча-ча до жизнерадостното буги, Димитър превръща вашите сватбени танци във вълшебен момент, изпълнен с искряща радост и искряща страст. Не напразно Танцуващата звезда 2023 е майстор в изстрелването на танцови фойерверки, които озаряват всяко сватбено небе.

Резервирайте сега

Ефектът на признанието
Димитър не само се представя елегантно на дансинга, но и може да се занимава с реклама и актьорско майсторство. От блестящата му победа в Dancing Stars 2023 насам усмихнатото му лице се е превърнало в неповторима марка. Със своята харизма, бурна радост и лекота на докосване той си проправи път към сърцата на българите,австрийците и немците с танци. В качеството си на рекламен посланик Димитър мобилизира положителни асоциации у вашите клиенти и придава емоционална стойност на продуктите ви.

Креативното изразяване прави трайни впечатления
С повече от десет години опит в международния рекламен бизнес Димитър знае как да демонстрира своята харизма. Той вдъхва живот на продуктите и посланията на своите клиенти. Автентичност, креативност, професионализъм и първокласно представяне на продуктите са сред предимствата на Димитър във всяка кампания. Препоръките му говорят в негова полза: Austrian Airlines, Wiener Linien, ORF, Möbelix и ION TV успешно са се доверили на професионалиста в областта на танците.

„Стефанин впечатлява със своята автентичност, харизма и отлично представяне на продуктите. Просто първа класа.“

deko 2
2024 © Dimitar Stefanin