Благотворителен Концерт ''Зарадвай Баба и Дядо''

Спомняте ли си как усещахме топлината на дядовата къща, когато бяхме деца? И как се радвахме на вкусната храна, която баба ни приготвяше за нас? Това бяха едни невероятни детски спомени, които винаги ще пазим, нали?

Сега е време да се отблагодарим на възрастните си близки и приятели, които може би се чувстват забравени от света. Нека подкрепим нашите баби и дядовци и възрастните хора и да им помогнем да изживеят старините си достойно!

Победителят в Dancing Stars Австрия, Димитър Стефанин, заедно с най-очарователната и енергична българска водеща Натали Трифонова, организират благотворителен спектакъл в подкрепа на възрастните хора в България. Събитието се осъществява със съдействието на „Каритас България“ и с медийната подкрепа на „БТВ Медиа Груп“.

Сред участниците в благотворителния спектакъл ще бъдат звездният оркестър „The Secret Orchestra“, любимият на цяла България изпълнител Искрен Пецов и най-обичаната актриса Йоанна Темелкова.В продължение на час и половина ще се насладите на уникален танцов и музикален спектакъл, придружен от незабравим урок по страстна салса.

70% от продажбата на билетите ще бъдат дарени за каузата на „Каритас“ в подкрепа на възрастни хора. Дарената сума ще подпомогне мобилните екипи от центровете за Домашни грижи на „Каритас“ да продължават да посещават в домовете им над 500 възрастни хора от различни региони в България и да им помагат с професионални грижи, внимание и добро отношение да изживеят старините си достойно.

Благотворителния спектакъл „Зарадвай баба и дядо“, ще се проведе на

12 април 2024 г. от 19:00 часа

в Общинския културен център „Красно село“,

гр. София, бул. „Цар Борис ІІІ“ № 41.

Google maps link:

Локация

Цена на билета: 16 лв.

Може да го закупите оттук: Билети

 

deko 1
2024 © Dimitar Stefanin